12 Ocak 2009 Pazartesi

YENİ AÇILIŞ SAYFANIZ FLAKES


Flakes interneti kolaylaştıran arayüzü ile sık kullanılanlarınıza her yerden erişim sağlayan bir hizmettir. Flakes hizmetine daha hızlı erişim için www.uflakes.com internet adresini kullanabilirsiniz.
Search-Earn.com Flakes kullanıcılarına günlük olarak SE puanı dağıtır. Partner Üyeler günlük 100 SE Puanı, Accounts Pro Üyeler günlük 70 SE puanı, Standart Üyeler günlük 35 SE puanı kazanır.

Flakes kanallarınıza dilediğini web sitesinin adresini dilediğiniz etiket ile kayıt edebilir ve tek tıkla ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz kadar kanal altında, dilediğiniz kadar url yi kendinize özel açılış sayfasında gruplayabilir interneti kolay kullanırsınız.
Flakes Facebook sayfasına katılın desteğinizi arttırın. Facebook sayfasına erişmek için http://www.facebook.com/pages/uFlakescom/43453927668 bağlantısına tıklayın. Facebook ta flakes sayfasını arkadaşlarınıza tavsiye edin. Flakes kullanımını arttırmamıza yardımcı olun.
Flakes ile Çifte Kazanç Kampanyası Başladı!

Kampanya koşullarına göre Flakes kullanmasını sağladığınız her kişi için tam 20 bin puan kazanabilirsiniz. Kampanya detaylarını ve kurallarını Flakes ile Çifte Kazanç sayfasında bulabilirsiniz. Flakes ile çifte kazanç kampanyasında standart, accounts pro, partner tüm üyeler katılabilir. Davet kampanyası ile ilgili kazançlarınızı durumunuzu Kampanya Hesap sayfasından online olarak takip edebilirsiniz. Bonuslarınızı kaçırmamak için üyeliğinizi Accounts Pro' ya Yükseltebilirsiniz.

Hiç yorum yok: