30 Haziran 2008 Pazartesi

SEARCH-EARN ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Büyük umutlarla kurulan Search-Earn meyvelerini fazlasıyla vermeye başladı. Etkili referans sistemi ve güvenilir yapısı ile oldukça farklı bir para kazandırma sistemine sahip Search-Earn'de reklamlara tıklayarak kazanmanın yanında çok daha ilginç etkinlikler de düzenleniyor. 1.000.000 USD ödüllü Supermania yarışması bunlardan sadece biri. Son derece güvenilir bir yapıya sahip sistem kazançlarını çoktan dağıtmaya başladı bile.

Bu büyük yolculuktan uzak kalmayın, erken davranın ve kazananlardan olun. Herhangi bir fırsat treni için her zaman deriz ya "atı alan Üsküdar'ı geçti" diye. İşte şimdi atlar ağılda bağlı iken birini siz alın. Bu sisteme erken giren ve grubunu büyüten gerçekten çok kazanacak.


Sistem, günlük internet kullanım alışkanlığınızı değiştirmemeyi hedeflemektedir. Anasayfa oldukça sadedir ve daima da öyle kalacaktır. Aramanızda, hangi motoru tercih ederseniz, o sitenin sayfasında aramanız gerçekleştirilir. Aradığınız kelimeye herhangi bir reklam metni atanmamış ise direkt olarak arama motoruna yönlendirilirsiniz. Eğer, aramış olduğunuz kelimeye atanmış bir reklam var ise, öncelikli olarak ekranda o reklam metni görürsünüz. Reklam metni, aramanızı karşılamıyor ise, arama motoruna yönlendirilirsiniz.


Üye olmak ücretsiz ve kolaydır.


KAYIT OLURKEN MUTLAKA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN KAYIT OLUN...
http://www.search-earn.com/sevdor

Hiç yorum yok: