13 Mayıs 2008 Salı

Radikal İnternet - Haber, Türkiye, yaşam, ekonomi, spor, sağlık, sanat, sinema, müzik, DVD, eğitim, kitap, çevre, gezi, dış basın, k

Radikal İnternet - Haber, Türkiye, yaşam, ekonomi, spor, sağlık, sanat, sinema, müzik, DVD, eğitim, kitap, çevre, gezi, dış basın, k: "Ülkelere hakiki demokrasi dünden bugüne gelmiyor.
Mutlaka mücadelesini vermek gerekiyor.
HİÇBİR ŞEY YAPMADILAR. YAPMIYORLAR! Tevekkül. Rehavet. Miskinlik. Biat. Kadercilik. Korkaklık. Güç Bağımlılığı. Esasında: Güçsüzlüğün/Uyuşmacılığın İçselleştirilmesi Hali.
Berbat(h) bir AKP var ‘huzurlarımızda’. Evet Kemalistler’in ‘huzuru’, o herrr bi şeyden kaçı kaçıveren huzurları kaçmamış oluyor bu sayede. Ellerini kavuşturmuş (hani o meşhuuur 367 Kararı’nı almış olan) Anayasa Mahkemesi’nin kararını bekliyorlar, kıldan ince boyunlarıyla.
Fanatik/laikçi/life-style hastası/şirret Kemalistler yatsınlar kalksınlar da Bu AKP’ye dindar oldukları için, tevekkül miskinliğiyle, biat pratiğiyle donatıldıkları için şükretsinler.
Bu büyük çoğunluk, bu ezici sayıda kitle dindar olmasaydı, afyonlu olmasaydı, ezelden beri ezik büzük ve itaatkâr olmasaydı; NAH bu kadar uzun sürerdi onların ceberut/kıymeti kendinden menkul/yarı faşist/tam devletçi Hükümranlığı!

Hiç yorum yok: